Termeni & Conditii

Magazinul online  este administrat de SC CLEM TEX SRL, înregistrat in  Registrul Comertului cu nr. J27/656/1996 si având Codul Unic de Înregistrare: CUI RO 8848783. 

Sediul social: str.Aleea Tineretului, nr. 19, Piatra Neamt
Tel: +40 765 50 50 24
E-mail: admin@pijamale.ro

Conditiile prezentate mai jos sunt considerate ca acceptate prin utilizarea acestui site (vizitarea sau cumpararea produselor/serviciilor), de aceea va rugam sa le cititi cu atentie. 

Ne rezervam dreptul de a modifica aceste conditii, modificari ce vor deveni efective în momentul publicarii lor pe site. 

Continutul site-ului www.pijamale.ro (reprezentat de imagini, texte, grafica web, programe si alte date) este proprietate a SC CLEM TEX SRL si este protejat de Legea drepturilor de autor si de legea privind proprietatea intelectuala si industriala. Raporteaza la adresa admin@pijamale.ro daca consideri o incalcare a drepturilor de autor. Continutul acestui site este oferit "ca atare" si fara nici un fel de garantie expresa sau implicita. 

În calitate de utilizator aveti dreptul limitat, revocabil si non-exclusiv de a accesa si utiliza pe proprie raspundere si în interes personal sau necomercial continutul acestui site. Modificarea, copierea, transmiterea, reproducerea, includerea în alte lucrari a continutului acestui site sau a oricarei parti sunt interzise. 

Ne straduim ca informatiile referitoare la produsele oferite în acest site sa fie cât mai corecte si conforme cu realitatea, totusi posibilitatea aparitiei unor erori nu poate fi in totalitatea exclusa. În cazul aparitiei lor, vom încerca sa eliminam aceste inexactitati cât mai curând posibil. 

Culorile produselor prezentate pot aparea diferit pe monitorul Dvs (de ex. datorita tipului sau configurarii acestuia). Încercam sa va prezentam fiecare produs cât mai exact, totusi nu putem fi raspunzatori pentru eventualele diferente între culoarea reala a produsului si cea afisata pe monitorul Dvs. 

Marimile si masuratorile prezentate sunt aproximate datorita particularitatilor fiecarui model de produs. Pentru a va putea orienta, aveti la dispozitie un tabel de marimi. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare va rugam nu ezitati sa ne contactati. 

Costul final al tranzactiei va contine contravaloarea produselor comandate si costul de transport. Plata se face la livrare. 

În momentul lansarii unei comenzi sunteti de acord ca datele personale sunt reale si corecte, utilizate în nume propriu sau autorizat. 

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti scrie un mail la cornelvicol@yahoo.com.

Nota de informare privind protectia datelor personale 

În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, SC CLEM TEX  SRL, administratorul www.pijamale.ro, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai în scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dumneavoastra, un membru al familiei Dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a efectua în bune conditii facturarea si livrarea produselor comandate de Dvs. pe site-ul nostru si a serviciilor de reclama, marketing si publicitate. 

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru operarea si livrarea produselor comandate de Dvs. Refuzul Dvs. determina imposibilitatea livrarii produselor. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate altor terti. 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil. 

Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa Dvs de e-mail sau alte date cu caracter personal unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa Dvs de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

 

CARE SUNT COSTURILE DE TRANSPORT?

Costul transportului este de 23 lei pentru orice localitate din Romania, indiferent de greutatea coletului. Daca valoarea produselor comandate depaseste suma de 290 LEI transportul este gratuit. Acest prag poate fi modificat in cursul campaniilor promotionale.

CAND IMI VA FI LIVRATA COMANDA?

Comanda dumneavoastra va fi livrata, in general, in urmatoarea zi lucratoare dupa expedierea coletului. Termenul poate fi prelungit pana la zece zile lucratoare, in functie de zona geografica in care locuiti sau volumul de lucru al firmelor de curierat cu care colaboram.

CE METODA DE PLATA IMI OFERITI?
Deocamdata, singura metoda de plata disponibila, este plata ramburs a contravalorii coletului, la receptionarea acestuia din partea curierului.

 

POT SA PRIMESC FACTURA PE PERSOANA JURIDICA?

Pentru a emite factura dumneavoastra pe o persoana juridica, va rugam sa precizati datele fiscale in campul "Mesajul dumneavoastra" din formularul de comanda.

CARE ESTE PROCEDURA DE RETURNARE A PRODUSELOR?e
Pentru a putea returna un produs, acesta trebuie sa nu fi fost folosit, sa nu fie deteriorat si sa aiba atasate toate etichetele cu care a fost livrat. Pentru returnari costul transportului este suportat de Dumneavoastra.
CUM POT LUA LEGATURA CU DEPARTAMENTUL DE SERVICII CLIENTI?
Va rugam sa folositi oricare din urmatoarele metode pentru a ne contacta: 
- formular de contact din rubrica "CONTACT"
- telefonic la numarul 0765 50 50 24
- printr-un email la admin@pijamale.ro
Toate drepturile rezervate.
magazin on-line de pijamale si lenjerie © 2018